‘Selectie Valencia komt in opstand tegen Barça-transfer Rodrigo’

Foto: ‘Selectie Valencia komt in opstand tegen Barça-transfer Rodrigo’

Het is inmiddels wel algemeen bekend dat er iets speelt tussen Rodrigo Moreno en FC Barcelona, dat op zoek is naar een vervanger voor de geblesseerde Luis Suárez. Volgens de Spaanse media is de spelersgroep van Valencia echter in opstand gekomen tegen de naderende transferdeal.

Voetbal International schrijft: “Rodrigo staat al sinds 2015 onder contract bij Valencia en is al jaren een zeer belangrijke speler voor Los Che. Afgelopen zomer leek hij op weg naar Atlético Madrid, maar hij bleef en speelde onder meer een belangrijke rol bij de overwintering van Valencia in de Champions League. Toch lijkt Valencia bereid om hem deze maand nog te laten gaan.”

Het blad vervolgt: “Barcelona is na de zware blessure van Luis Suárez wanhopig op zoek naar een spits en zet volgens Marca nu vol zijn zinnen op Rodrigo, die zestig miljoen euro moet kosten. Valencia heeft laten doorschemeren daar open voor te staan, maar de Valencia-spelers zijn daar allerminst gelukkig mee. Volgens Marca is de selectie van plan om in opstand te komen als Rodrigo nu nog verkocht wordt.”

José Luis Gayà liet zondag al weten: “Vanuit een spelersperspectief zou ik het niet begrijpen als Rodrigo zou vertrekken. We kunnen nooit meer een speler halen die zo goed is. Het zou een enorme klap zijn als hij verkocht wordt. We willen dat hij blijft.”

Komt deze transfer er nog doorheen?

  • Denk het wel
  • Denk het niet…
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie