Bestuur Man United houdt ondanks nieuwe blamage vertrouwen in Solskjaer

Foto: Bestuur Man United houdt ondanks nieuwe blamage vertrouwen in Solskjaer

Manchester United beleefde woensdagavond een nieuwe drama, door met 0-2 op eigen veld te verliezen van Burnley. De druk op manager Ole Gunnar Solskjaer neemt weer wat toe, maar desondanks stelt de Engelse pers dat hij niet hoeft te vrezen voor zijn ontslag.

Dit meldt onder meer Sky Sports, dat uit bronnen heeft vernoemen dat de clubleiding vertrouwen blijft houden in de Noor. Eerder dit seizoen werd zijn positie steeds penibeler na nederlagen tegen onder meer Crystal Palace, Bournemouth en West Ham United. Door begin december achtereenvolgens te winnen van Tottenham Hotspur en Manchester City verschafte Solskjaer zichzelf weer wat lucht. Momenteel staan The Mancunians op de vijfde plaats, met zes punten achterstand op nummer vier Chelsea.

Van de laatste vijf wedstrijden in de competitie gingen er drie verloren voor de Engelse grootmacht. Woensdagavond was het weer zover, toen Burnley voor het in 58 jaar de drie punten meenam op Old Trafford. Het bestuur van Man United houdt echter het vertrouwen in coach Solskjaer, die met zijn team op 34 punten staat na 24 wedstrijden. De laatste keer dat de club zo weinig punten had in deze fase van het seizoen, was in 1989.

Sinds Solskjaer het roer van Mourinho overnam kan de Scandinaviër nog maar net positieve statistieken overleggen. Hij won negentien wedstrijden met United, verloor vijftien duels en speelde elfmaal gelijk. Desondanks is het bestuur dus niet van plan om Solskjaer te ontslaan.

Snap jij dat het bestuur vertrouwen houdt?

  • Ja, toch wel
  • Eigenlijk niet
38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie