Noa Lang wil creativiteit en scorend vermogen brengen bij vasthoudend Twente

Foto: Noa Lang wil creativiteit en scorend vermogen brengen bij vasthoudend Twente

Na een mislukte poging afgelopen zomer slaagde FC Twente er nu wel in Noa Lang te huren van Ajax. De aanvaller is blij met het vertrouwen en heeft een duidelijk doel voor ogen de rest van het seizoen.

Twente heeft de 20-jarige aanvaller eindelijk binnen, nadat ze zich aan het begin van het seizoen ook al meldden in Amsterdam. Toen mocht Lang niet vertrekken. Hij speelde in de eerste seizoenshelft negen keer mee in de hoofdmacht en bekroonde zijn basisdebuut met een hattrick, uitgerekend tegen Twente. Door de komst van Ryan Babel en de rentree van Quincy Promes, wilde Lang in de winter verhuurd worden. Dit keer werkte Ajax wel mee.

“En Twente had zich alweer gemeld”, lacht Lang op de website van zijn nieuwe club. “Zij probeerden het gewoon elke transferperiode weer. Het voelde voor mij zo goed, dat ik hiernaartoe ben gekomen. Ik voel me al thuis.”

Lang is duidelijk wat men kan verwachten in Enschede. “Dat ik creativiteit en scorend vermogen ga brengen in de ploeg”, zegt de vleugelaanvaller. “Ik wil gewoon veel assists geven en echt mijn steentje bijdragen aan succes met Twente.’

Lang kreeg op het trainingskamp van Ajax een tik op zijn been en is nog niet helemaal fit, maar hij hoopt zondag zijn debuut voor Twente in de uitwedstrijd tegen PSV te kunnen maken. “Daar werken we hard voor.”

Gaat Lang een succes worden bij Twente?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie