‘Ajax krijgt opvallend nieuws over Stengs en Boadu’

Foto: ‘Ajax krijgt opvallend nieuws over Stengs en Boadu’

Het is wel duidelijk dat AZ goud in handen heeft met spelers als Myron Boadu en Calvin Stengs. Beide spelers zouden in de aankomende zomer kunnen transfereren en de Alkmaarders hebben al eurotekens in de ogen, al speelt er wel iets…

De Telegraaf schrijft namelijk op zaterdagmorgen: “Dat AZ de komende jaren flink zal cashen, waardoor het zich na Ajax en PSV de derde financiële powerhouse van de Eredivisie mag rekenen, lijkt evident. De vraag die zich echter voordoet: haalt AZ straks wel het maximale uit de transfers van zijn huidige spelers? Dat valt te betwijfelen. Vier spelers, en niet de minsten, behoren tot de stal van Mino Raiola: Myron Boadu, Pantelic Hatzidiakos, Calvin Stengs en Owen Wijndal. In de markt gaat het verhaal dat ze een gelimiteerde transfersom hebben.”

De krant vervolgt: “Waar clubs als Manchester United en FC Barcelona liever geen zakendoen met Raiola, daar werd in Alkmaar en Wijdewormer afgelopen jaren de rode loper voor de Italiaanse Haarlemmer uitgerold. Het kan een meesterzet van AZ zijn. Zo kan het enige tijd genieten van zijn toptalenten en mogelijk dit seizoen één of zelfs meerdere prijzen winnen. Maar in dat geval betreft het wel een peperdure meesterzet.”

Beschikken Stengs en Boadu daadwerkelijk over een gelimiteerde transfersom, dan is dat natuurlijk belangrijk nieuws voor directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax. Het is algemeen bekend dat de Amsterdammers de verrichtingen van de AZ’ers in de gaten houden.

Moet Ajax hier gebruik van maken?

  • Ja
  • Nee
1193+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie