‘Rodríguez geeft PSV-transfersoap nieuwe wending’

Foto: ‘Rodríguez geeft PSV-transfersoap nieuwe wending’

Gisteren konden we opeens in de Italiaanse media lezen dat Ricardo Rodríguez van AC Milan gekozen zou hebben voor Fenerbahçe. Dit blijkt helemaal niet waar te zijn: PSV is nog altijd in de race. Beide clubs kunnen de vleugelverdediger moeilijk betalen… maar technisch manager John de Jong is hard aan het werk.

Het Eindhovens Dagblad schrijft vandaag: “Met de speler moet als gezegd nog een overeenkomst worden bereikt en in het bijzonder vanwege de betaling van zijn naar Eredivisie-begrippen vorstelijke honorarium. Of een en ander voor PSV haalbaar is, is nog niet met zekerheid te zeggen. Er lopen echter nog altijd gesprekken om een en ander mogelijk te maken en daarbij is dus ook AC Milan betrokken. Mogelijk moeten de Italianen nog een veer laten om Rodríguez naar Nederland te kunnen laten vertrekken.”

De krant vervolgt: “Dat Fenerbahce hem al definitief zou hebben ingelijfd, is niet wat vanuit de omgeving van Rodríguez en PSV teruggekoppeld wordt naar het Eindhovens Dagblad. De Turkse club kan door opgelegde financiële restricties niet zomaar aan de voorwaarden van AC Milan voldoen, zo is voortdurend de verwachting geweest. Ook Fenerbahce heeft de afgelopen periode gas gegeven richting Rodríguez, zijn management en AC Milan, maar er is geen terugkoppeling geweest naar PSV dat Fener al op de diensten van Rodríguez kan rekenen.”

Maakt PSV nog kans?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet…
1606+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie