Keeperstrainer PSV hult zich in stilzwijgen na ‘conflict met Zoet’

Foto: Keeperstrainer PSV hult zich in stilzwijgen na ‘conflict met Zoet’

Jeroen Zoet maakt het seizoen af bij FC Utrecht, mede omdat hij in beeld wil blijven bij bondscoach Ronald Koeman voor het aanstaande EK. Dat is echter niet eens de belangrijkste reden van zijn vertrek bij PSV, zo weet De Telegraaf te melden.

De krant onthult op woensdagochtend: “Zoet heeft de definitieve keuze van interim-trainer Ernest Faber voor de competitiehervatting tegen VVV-Venlo (tussen hem en Lars Unnerstall) niet eens afgewacht. Wat vooral ten grondslag ligt aan de uittocht van Zoet, is de sterk verslechterde relatie tussen de international en keeperstrainer Ruud Hesp. Een verdere samenwerking leek op voorhand weinig vruchtbaar.”

Men vervolgt: “Afgelopen november in Tilburg werd Zoet geschoffeerd bij het verdlies van zijn plek onder de lat. Miscommunicatie of eerder een gebrek aan normale communicatie zorgde voor een ernstige vertrouwensbreuk tussen Zoet en met name Hesp, de man met wie hij al zijn jaren bij het eerste elftal van PSV werkte. Na het eerste contact vanuit de Domstad maandagavond, zaten de partijen gisterochtend al om tafel. Twee uur later had Zoet zijn woord gegeven aan FC Utrecht.”

UPDATE:

PSV-keeperstrainer Ruud Hesp hult zich in stilzwijgen over bovenstaande berichtgeving. Hij kiest er volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad voor om niet te reageren na de verhalen in meerdere kranten over de vertrouwensbreuk met Jeroen Zoet.

Heb jij nog vertrouwen in Hesp?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
261+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie