‘Advocaat noemt eis voor langer verblijf bij Feyenoord’

Foto: ‘Advocaat noemt eis voor langer verblijf bij Feyenoord’

Het staat buiten kijf dat oefenmeester Dick Advocaat het bij Feyenoord vele malen beter voor elkaar heeft dan zijn voorganger Jaap Stam. En daarom klinken er ook al geluiden over een langer verblijf van De Kleine Generaal in De Kuip. Zover is het echter nog niet.

De Telegraaf weet te melden op woensdagmorgen: “Dick Advocaat gaat voorlopig niet met Feyenoord in gesprek over een mogelijke contractverlenging. De coach wil zich richten op de tweede helft van de competitie en op de versterking van zijn elftal. Voorlopig heeft de club hem nog niet aan een nieuwe speler kunnen helpen, terwijl hij daar expliciet om heeft gevraagd tijdens de winterstop. Advocaat houdt zich verre van de politieke strijd in de top van de club, maar hij is wel goed op de hoogte van een forse scheiding tussen een deel van de aandeelhouders (Vrienden van Feyenoord) en enkele leden in de raad van commissarissen.”

De krant vervolgt: “De Hagenaar heeft een goede band met de tijdelijke technisch directeur Sjaak Troost en lijkt ook goed op te kunnen schieten met Toon van Bodegom, voorzitter van de rvc. Algemeen directeur Mark Koevermans sluit niet uit dat Feyenoord met Advocaat verder wil na de zomer, maar dan zal er een ander perspectief moeten komen dan nu.” De coach heeft namelijk bepaalde ambities… “Feyenoord heeft Advocaat, die vindt dat de club moet kunnen meespelen om de landstitel, op dit moment weinig te bieden.”

Advocaat wil meespelen om titel…

  • Dat kan volgend seizoen best
  • Dat gaat niet lukken
355+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie