Brendan Rodgers tipt bondscoach: ‘Hij is altijd al een geweldige speler geweest’

Foto: Brendan Rodgers tipt bondscoach: ‘Hij is altijd al een geweldige speler geweest’

Leicester City manager Brendan Rodgers vindt dat Danny Ings goed genoeg is voor een plek in het nationale elftal, zo laat hij aan de Engelse pers weten.

De ploeg van Rodgers speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Southampton, die met 2-1 verloren ging. Wederom was Danny Ings weer trefzeker deze wedstrijd, die in de laatste elf Premier League wedstrijden tien keer het net wist te vinden. De teller staat tot nu toe op zestien doelpunten.

Wegens het stoppen van Jamie Vardy voor het nationale elftal en de zware blessure van Harry Kane, vindt Rodgers dat het tijd is om Danny Ings weer een kans te geven. De spits speelde in oktober 2015 zijn eerste interland, tot nu toe staat de teller nog steeds op één. “Danny is altijd een geweldige speler geweest. Hij heeft een neusje voor de goal, wil altijd achter de verdediging komen. Zijn doelpunt was typisch Danny Ings. Hij moet alleen constanter worden, om vervolgens te laten zien dat hij één van de beste spitsen is”, aldus Rodgers.

Southampton middenvelder James Ward-Prowse deelt de mening van Brendan Rodgers. “Ik denk dat hij bij de volgende selectie van Engeland moet zitten. Hij heeft al meer dan genoeg laten zien, niet alleen met zijn goals, maar ook hoe hij speelt zonder bal. Hij zet de toon met zijn manier van drukzetten, samen met Shane Long voorin.”

Ben jij het eens met Rodgers?

  • Ja
  • Nee
24+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie