FC Twente bevestigt huur van Troupée: “Ik hoop dat ik het team kan helpen”

Foto: FC Twente bevestigt huur van Troupée: “Ik hoop dat ik het team kan helpen”

FC Twente lijkt zijn nieuwe rechtsback gevonden te hebben. RTV Oost meldt tenslotte dat Giovanni Troupée tot het eind van het seizoen gehuurd wordt. Het enige wat nog ontbreekt, zijn de handtekeningen. Naar verwachting wordt de deal dan ook snel afgerond. 

Bij FC Twente was men druk op zoek naar een nieuwe rechtsback nu Paul Verhaegh te maken heeft met veel blessures. In de zoektocht naar die versterking kwam FC Twente al snel uit bij Troupée, die het bij FC Utrecht moet doen met een bijrol. 

De rechtsachter werd eerder dit seizoen dan ook nog gelinkt aan Go Ahead Eagles. Nu is het echter FC Twente geworden waar Troupée onderdak vindt.

UPDATE 13/01 18.15u:

FC Twente heeft de komst van Giovanni Troupée bevestigd, via haar officiële kanalen. De 21-jarige rechtsback wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van FC Utrecht. “Ik hoop dat ik het team kan helpen”, zegt Troupée op de website van zijn nieuwe club. “Verdedigen is uiteraard het belangrijkste, maar ik hoop ook aanvallend wat extra’s te kunnen brengen. Omdat ik weinig speelde bij FC Utrecht is de overstap naar FC Twente een ideale oplossing.”

De Amsterdammer is opgeleid in Utrecht en brak in het seizoen 2016/2017 door. In de jaren erna stagneerde zijn ontwikkeling en kwam hij vaker op de bank terecht. Vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan ADO Den Haag. In de huidige jaargang kwam Troupée tot acht duels in de Eredivisie en vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong FC Utrecht.

Goede oplossing voor alle partijen?

  • Ja, zeker
  • Mwah…
52+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie