‘Belangrijke Feyenoorder vertrekt al in winterstop uit Kuip’

Foto: ‘Belangrijke Feyenoorder vertrekt al in winterstop uit Kuip’

Het lijkt er sterk op dat Feyenoord deze maand nog te maken gaat krijgen met een uitgaande transfer. Kenneth Vermeer heeft namelijk wel oren naar een direct vertrek naar de Major League Soccer-club LA Galaxy, dat hem maar wat graag in wil lijven.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Kenneth Vermeer is dicht bij een vertrek bij Feyenoord. De 34-jarige doelman kan een contract tekenen in Los Angeles bij LA Galaxy en wacht op groen licht van Feyenoord. Trainer Dick Advocaat moet samen met de technisch directeuren Sjaak Troost en Frank Arnesen vandaag besluiten of ze bereid zijn de routinier transfervrij te laten vertrekken. De kans is groot dat de Rotterdammers zullen meewerken aan een vertrek. Het contract van Vermeer loopt over vijf maanden af en de Amsterdammer behoort tot de best verdienende spelers in De Kuip. Feyenoord heeft bovendien Justin Bijlow achter de hand, die staat te trappelen om terug te keren onder de lat.”

Er wordt op dit moment druk onderhandeld tussen speler en club: “Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht is met Feyenoord in gesprek over een mogelijke transfer, die voor beide partijen interessant kan zijn op korte termijn. Trainer Dick Advocaat kan de ruimte die vrijkomt binnen het salarisbudget, als Vermeer met onmiddellijke ingang vertrekt, goed gebruiken om een zijn elftal te versterken.”

Vermeer nu al laten gaan?

  • Ik zeg doen
  • Ik zeg niet doen
841+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie