‘Sparta krijgt meteen Ajax-antwoord over transfer Traoré’

Foto: ‘Sparta krijgt meteen Ajax-antwoord over transfer Traoré’

Sparta Rotterdam is op zoek naar een nieuwe spits en dacht kans te maken op de komst van Lassina Traoré van Ajax. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdammers de club van oefenmeester Henk Fraser echter nul op het rekest gegeven.

De Eredivisie-topclub heeft zich tot aan het einde van het huidige voetbalseizoen versterkt met Ryan Babel van Galatasaray, maar dat betekent niet dat de aanvaller uit Burkina Faso mag vertrekken. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat Klaas-Jan Huntelaar en David Neres nog wel eventjes uit de roulatie zijn: de beide aanvallers gaan de start van de tweede seizoenshelft niet halen.

Halil Dervisoglu heeft Sparta inmiddels verruild voor Brentford en Lars Veldwijk gaat snel een contract ondertekenen bij het Zuid-Koreaanse Jeonbuk Hyundai. Die transfer leek eventjes niet door te gaan, zo onthulde Monica Geuze, de ex-vriendin van de Zuid-Afrikaan: “Al zijn spullen waren ingepakt, alle kasten zijn leeg, koffers gekocht in de ochtend. Echt alles was gefixt. We hadden zelfs een afscheidslunch geregeld voor onze familie en vrienden. En toen ging het een uur voor die lunch toch niet door. Dus dat was best wel gênant, dat iedereen daar zat en Lars moest gaan speechen van: goh, ik zou dus eigenlijk weggaan, maar toch niet.”

Veldwijk heeft het trainingskamp van de Rotterdammers echter al weer verlaten en is tóch op weg naar het Verre Oosten.

Logische beslissing van Ajax?

  • Ja
  • Nee
1353+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie