Heugelijk nieuws: René van der Gijp gaat trouwen met zijn Minouche

Foto: Heugelijk nieuws: René van der Gijp gaat trouwen met zijn Minouche

René van der Gijp gaat binnenkort trouwen met zijn vriendin Minouche. Op 31 oktober jongstleden gaf de blondine haar ja-woord aan de goedlachse analist van Veronica Inside, zo meldt ze zelf op Instagram. 

“Omdat we het eerst aan onze naaste familie en vrienden wilde vertellen hebben we het nog even stil gehouden. Maar nu mag iedereen het weten! I said Yes”, aldus Minouche op het social medium. De website Spelersvrouw.nl schrijft over haar: “Het huwelijk tussen Minouche en René zal nog in 2020 plaats gaan vinden. Het koppel is al ruim twee jaar samen.”

“Net zoals Van der Gijp woont Minouche de Jong in Dordrecht, zelfs haar hele leven al. Ze studeerde aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Inmiddels is ze ondernemer en eigenaar van onder meer conceptbureau Jongconcept. Ook opende ze in 2014 een conceptwinkel Pr&cht, een winkel met onder meer een pop-up café. En momenteel is ze druk met HelloFrom. Net zoals Van der Gijp heeft ook Minouche al een zoon uit een eerdere relatie.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy looks good on you ❤️

Een bericht gedeeld door ???????? (@nous7) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Food & Verdejo. That’s it. I’m fine. All day. ? #youcanleavemehere #enjoy #view #lunch #travel #love #portinatx #losenamoradosibiza #favospot

Een bericht gedeeld door ???????? (@nous7) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Vreselijk hier. ❤️

Een bericht gedeeld door ???????? (@nous7) op

Ben jij fan van Gijp als analist?

  • Ja
  • Neh..
495+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie