‘Leonardo haalt oogappeltje uit eigen land op bij Milan’

Foto: ‘Leonardo haalt oogappeltje uit eigen land op bij Milan’

Lucas Paquetà vertrekt deze maand vermoedelijk naar Paris Saint-Germain. Zijn club AC Milan is bereid mee te werken met een transfer, maar wil in de onderhandelingen geen water bij de wijn doen.

Milan verlangt een bedrag tussen de 30 en 35 miljoen voor de Braziliaanse middenvelder, weet Fabrizio Romano. De journalist van onder meer Sky Italia en The Guardian meldt dat PSG echter nog geen bod heeft gedaan dat in de buurt komt van de vraagprijs. Paquetà wil zelf dolgraag naar Parijs verkassen en zou zijn jawoord al hebben gegeven aan de grootmacht. De Italianen waarschuwen dat de overstap alleen tot stand komt als zij akkoord gaan met de voorwaarden.

Leonardo, nu sportief directeur bij PSG, haalde Paquetà in januari 2017 als technisch eindverantwoordelijke naar AC Milan, voor een kleine veertig miljoen euro van Flamengo. De Braziliaan is nog altijd een groot fan van zijn landgenoot, die dit seizoen bij het kwakkelende AC Milan niet altijd op een basisplaats kan rekenen. De clubleiding van i Rossoneri, de entourage van Paquetà en de middenvelder zelf zijn het eens geworden over het feit dat hij in januari verkocht moet worden.

De belangenbehartigers van Paquetà hebben de afgelopen dagen nog eens benadrukt gekregen dat er geen ‘korting’ gegeven zal worden. De komende dagen zal er opnieuw contact zijn tussen AC Milan en PSG, dat ondanks de houding van de Milanezen met een ‘aanvaardbare’ aanbieding zal moeten komen. Het contract van Paquetà loopt nog tot medio 2023 en sinds januari 2019 kwam hij voorlopig tot dertig optredens, waarin hij een doelpunt en drie assists verzorgde.

Zou hij een versterking voor PSG zijn?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
47+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie