Eriksen reageert op bizar gerucht over vreemdgaan vrouw met Vertonghen

Foto: Eriksen reageert op bizar gerucht over vreemdgaan vrouw met Vertonghen

Het is kommer en kwel bij Tottenham Hotspur, dat dinsdag genadig hard onderuit ging in eigen huis tegen Bayern München met 2-7. Ook inde kleedkamer schijnen de nodige problemen te zijn. Er gaat namelijk een bizarre roddel over Jan Vertonghen en Christian Eriksen.

Engelse roddelmedia komen namelijk met een spraakmakend gerucht dat Vertonghen met de vrouw van Christian Eriksen zou hebben geslapen. Dit zou ook kapitein Harry Kane ter oren zijn gekomen, die uitbarstte in woede, wat leidde toch een gevecht in de kleedkamer. Dat zou dan meteen ook het blauwe oog van Vertonghen verklaren. De club zou hem daardoor ook geen nieuw contractvoorstel meer willen doen.

Dit is echter allemaal gebaseerd op wilde geruchten, die intussen zelfs al (grotendeels) werden ontkracht. Want zo werden Vertonghen en Eriksen zij aan zij gefotografeerd op training, terwijl de Rode Duivel ook een Tweet heeft geliked van de Deen. We houden het dus op een sensatiebericht uit de Engelse pers.

UPDATE 2/10

Christian Eriksen heeft inmiddels op de bizarre geruchten over een affaire van zijn vrouw met ploeggenoot Jan Vertonghen gereageerd. Op Twitter schrijft hij kort: ‘Bullshit’. 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie