‘PSV wil op Deadline Day nog megaslag slaan met komst dure Tottenham-speler’

Foto: ‘PSV wil op Deadline Day nog megaslag slaan met komst dure Tottenham-speler’

De kans is groot dat PSV niets meer gaat doen op Deadline Day, dat meldde ook directeur John de Jong reeds, maar volgens diverse buitenlandse media kunnen de Eindhovenaren wel degelijk nog last-minute toe gaan slaan.

Volgens onder andere A Bola is de club namelijk in gesprek met niemand minder dan Victor Wanyama, een beresterke middenvelder van Tottenham Hotspur. De Keniaan mag weg uit Londen en leek naar Club Brugge te gaan, maar voor de Belgen was Wanyama toch te duur. Daarom koos Brugge reeds voor Eder Balanta (FC Basel).

PSV zou al serieus contact hebben met de 28-jarige controleur van de Spurs. De 52-voudig international ligt wel nog tot medio 2021 vast in de hoofdstad van Engeland, dus PSV zal hem enkel kunnen huren, of moet een flinke transfersom op tafel leggen voor Wanyama.

Via Facebook reageerde directeur De Jong overigens al op de stelling dat ‘Wanyama zelf is aangeboden bij PSV’. “Er worden echt duizenden spelers aangeboden bij PSV. Daar proberen we met het scoutingsteam dan uit te filteren. Is een speler financieel haalbaar? Ook qua salaris? Ik kan je wel zeggen dat Wanyama ook is langsgekomen, ja.”

In 2012 werd PSV overigens ook al aan Wanyama gelinkt. Toen speelde hij nog voor Celtic; via Southampton belandde hij in 2016 voor 15 miljoen euro bij Tottenham.

Zou hij een versterking zijn voor PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
1677+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie