Kat Kerkhofs over vreemde sekslocatie en naaktlopen met haar Dries Mertens

Foto: Kat Kerkhofs over vreemde sekslocatie en naaktlopen met haar Dries Mertens

Kat Kerkhofs is in België inmiddels de bekendste voetbalvrouw van het moment geworden. Mevrouw Dries Mertens heeft ondertussen ook zelf een heuse carrière in de mediawereld opgebouwd. Dat heeft ze onder meer te danken aan haar spontaniteit en goed voorkomen, maar voor een groot deel ook aan het feit dat ze niet op haar mondje is gevallen.

Iets wat ze deze week opnieuw illustreert in een uitgebreid interview met HUMO. Dat werd gehouden aan de hand van de ‘zeven hoofdzonden’ en bij ‘onkuisheid’ kwam ook haar seksleven met Mertens aan bod. Zo werd haar onder meer gevraagd of het af en toe niet moeilijk is op seksueel gebied wanneer haar man zo vaak van huis is. “Wij zien elkaar nog altijd genoeg. En tegenwoordig is er zelfs technologie die je kan helpen”, vertelt Kerkhofs al lachend.

Uiteraard werd ook een eerdere onthulling weer boven gehaald. Zo vertelde Kerkhofs in een recent verleden dat haar meest vreemde sekslocatie een toilet op een trein was. “We waren jong, hè! Dries studeerde nog in Gent, en omdat we geen auto hadden, gingen we altijd met de trein naar Leuven… Zodoende. Het was inderdaad níét sexy. Die quote heeft me trouwens lang achtervolgd. In Italië was het nationaal nieuws.”

Dat Kerkhofs zo openlijk durft te praten over toch wel delicate onderwerpen, heeft deels te maken met haar redelijke vrije opvoeding. Seks was blijkbaar geen taboe in haar gezin. “Helemaal niet. Ik wist al snel waaraan en waaraf. Nog iets dat typisch was voor ons gezin: naakt rondlopen. Mijn vriendinnen vinden dat nog altijd raar. De badkamerdeur stond altijd open. En op zondag gingen we samen naar de sauna.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Family portrait ?‍?‍? #aquapetra

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) op

Vind jij het kunnen dat Kat ZO open is over hun seksleven?

  • Ja, prima
  • Nee, niet echt..
736+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie