‘Donkere wolken boven Oranje: Koeman koopt appartement’

Foto: ‘Donkere wolken boven Oranje: Koeman koopt appartement’

Nog niet zo heel lang geleden sprong Ronald Koeman nog weleens op een voorbijrijdende trein naar een zonnig oord… De huidige bondscoach van het Nederlands elftal is in beeld als nieuwe coach van FC Barcelona, maar gaat hij daadwerkelijk weg bij de KNVB?

De Telegraaf schrijft op woensdag: “Verruilt bondscoach Ronald Koeman het Nederlands elftal voor FC Barcelona? Zelf werkte Koeman gisteren in Zeist speculaties in de hand door niet expliciet te willen zeggen dat hij bij Oranje blijft. Iets wat de bondscoach eerder wel altijd deed als hem werd gevraagd of hij sowieso zou aanblijven tot en met het EK in 2020.”

De krant vervolgt: “Hoewel de huidige trainer Ernesto Valverde (nog) niet is ontslagen, schreeuwen de koppen van de Catalaanse sportkranten dat de 56-jarige Koeman de droomkandidaat van Barcelona is om voor de groep met Lionel Messi en Frenkie de Jong te staan. Een bezoek van Koeman, vorige week, aan hotel Princessa Sofia – om de hoek bij Camp Nou – van een Barça-bestuurslid versterkte de geruchten. Ook al omdat Koeman sinds kort eigenaar is van een schitterend appartement in Barcelona en zijn vakantie-optrekje in Vale do Lobo in Portugal heeft verkocht.”

Gisteren op de persconferentie wilde Koeman niets loslaten over de vermeende interesse van Barça: “Volgens mij gaat het hier over het Nederlands elftal, dus daar wil ik het graag bij laten.”

Als Barça hem echt wil hebben…

  • Blijft hij bij Oranje
  • Gaat hij weg bij Oranje
579+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie