‘Transfer Reis naar Barça helemaal rond: Groningen ontvangt enorm bedrag’

Foto: ‘Transfer Reis naar Barça helemaal rond: Groningen ontvangt enorm bedrag’

De transfer is al een tijdje op handen, maar in de komende dagen moet Ludovit Reis dan toch echt gaan tekenen bij FC Barcelona. De middenvelder vliegt vandaag naar Catalonië, zo meldt het Algemeen Dagblad.

‘De 18-jarige middenvelder werd gisteren met FC Groningen uitgeschakeld door Vitesse in de play-offs om Europees voetbal. Groningen was afgelopen zaterdag nog met 2-1 te sterk voor de Arnhemmers, maar verloor het uitduel met 3-1. Na een korte nacht wacht voor Reis de grootste dag uit zijn nog prille loopbaan: het completeren van zijn transfer naar Barcelona’, schrijft het AD.

‘Reis krijgt bij de Spaanse topclub de kans om zich in de voorbereiding te tonen aan trainer Ernesto Valverde. De jeugdinternational sluit vervolgens aan bij Barcelona B. Vermoedelijk vertrekt op korte termijn nog een basiskracht bij Groningen. Centrale verdediger Jeffrey Chabot is dicht bij een akkoord met Sampdoria. Italiaanse media meldden eerder deze week dat Chabot vrijdag medisch wordt gekeurd.’

UPDATE 22/05

 

Vanochtend geraakte al bekend dat Ludovit Reis het vliegtuig naar Barcelona ging pakken, en dat is zeker niet voor niets geweest: het Spaanse medium Sport meldt nu namelijk dat er een akkoord is bereikt, en dat de transfer dus in kannen en kruiken is. Naar verluidt ontvangt FC Groningen maar liefst 7 miljoen euro voor Reis (18), die in eerste instantie aansluit bij Barça B.

Gaat hij slagen bij Barca?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
311+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie