Vriendin Mikky Kiemeney raakt Frenkie de Jong met video: ‘Ik hou van je’

Foto: Vriendin Mikky Kiemeney raakt Frenkie de Jong met video: ‘Ik hou van je’

Frenkie de Jong is bezig aan zijn laatste weken bij Ajax, alvorens hij de overstap maakt naar FC Barcelona. Vriendin Mikky Kiemeney drukt hem dan ook op het hart dat hij niet moet vergeten optimaal te blijven genieten.

“Hé Frenk, ik ben mijn Spaanse les uitgelopen om even wat in te spreken. Als je het niet erg vindt, doe ik het in het Nederlands, want het Spaans wil bij mij nog niet echt lukken”, vertelt de beeldschone blondine in een video voor Inside Ajax, op Ziggo Sports. “Een jaar geleden lag je met een heel dikke enkel (flinke blessure, red.) en lag ik met een heel chagrijnige vriend. Als je kijkt waar we nu staan, mag je alleen maar supertrots zijn op jezelf.”

“Je hebt hier super hard voor gewerkt en je hebt iedereen laten zien hoe leuk je bent, maar vooral wat voor geweldige voetballer je bent. Geniet er nog van om in het mooie Ajax-shirt te spelen en met je vrienden op het veld te staan. Weet hoe graag je kampioen wil winnen, de beker wil winnen en in de finale wil staan”, vervolgt Mikky.

“Daarom zeg ik: maak van je laatste weken je mooiste weken. Ik ben supertrots op je en hou van je. Dikke kus, Mik.” Vriend Frenkie krijgt de tranen in de ogen als hij de video in de studio van de zender bekijkt. “Ja, heel mooi. Heel leuk ingesproken. Ik heb dit soort verrassingen nooit door. Mikky heeft een keer een verrassingsdiner voor mijn verjaardag geregeld. Dat had ik ook niet door. Heel leuk om te horen.”

Gaat Frenkie de Jong volgend seizoen al steevast in de basis spelen bij Barca?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat nog niet
1131+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie