De top 10 meest verkochte trainingspakken: deze móét je hebben

Foto: De top 10 meest verkochte trainingspakken: deze móét je hebben

De tweede seizoenshelft van de diverse topcompetities zoals de Premier League, de Bundesliga, de Ligue 1 en de Primera División is begonnen en ook hierin lopen de clubs er weer netjes bij. Wij maken een lijst met de 10 mooiste trainingspakken van dit moment!

10. Atlético Madrid van Nike

Atlético Madrid is gebleven in de ‘oude’ stijl van het Nike-trainingspak maar dat is absoluut geen straf. Dit schitterende trainingspak zal onder anderen gedragen worden door Antoine Griezmann en Diego Costa. Coach Diego Simeone zal proberen FC Barcelona in te halen in de tweede seizoenshelft, ze doen het ten minste erg stijlvol in dit rood-blauwe trainingspak.

Bestel dit product bij Voetbalshop!

9. Tottenham Hotspur van Nike

Tottenham Hotspur kan niet wachten op de opening van het vernieuwde White Hart Lane. Dit is het stadion van Tottenham, dat tijdelijk hun wedstrijden speelt op Wembley. Tijdens de opening en trainingen lopen ze er in ieder geval netjes bij in dit mooie nieuwe trainingspak.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


8. Chelsea van Nike

Chelsea heeft ook een heel stijlvol nieuw trainingspak gekregen van Nike en dat is een plaatje. In de kleuren die we van Chelsea gewend zijn, heeft Nike er toch weer iets bijzonders van weten te maken. Met een strakke witte top en een Chelsea-blauwe broek kunnen de bewoners van Stamford Bridge zich goed presenteren op de trainingen.

Bestel dit product bij Voetbalshop!  


7. Real Madrid van Adidas

Real Madrid heeft een lastige eerste seizoenshelft gehad waarin ze veel punten hebben laten liggen. De laatste tijd lijken ze de weg naar boven weer gevonden te hebben. Zou dat komen door dit toffe nieuwe trainingspak? Wij vinden vooral de blauwe kleur onwijs gaaf.

Bestel dit product bij Voetbalshop! 


6. Manchester United van Adidas

Manchester United is onder leiding van de nieuwe trainer Ole Gunnar Solskjær bezig aan een opmars in de Premier League. Zou het de Mancunians nog lukken om er een geslaagd seizoen van te maken? Ze lopen er zeker goed bij in deze geweldige trainingspakken van Adidas.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


5. Manchester City van Nike

De club van trainer Pep Guardiola heeft een zeer stijlvolle gele top met op de mouw de Nike ‘Swoosh’ in het zwart. De Citizens die de afgelopen weken een aardige inhaalslag hebben gemaakt op Liverpool, zullen in dit trainingspak de huidige vorm vast willen houden.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


4. FC Barcelona van Nike

De toekomstige club van Frenkie de Jong is na de winterstop ook in het nieuw gestoken door Nike. Dit keer het trainingspak een blauwe kleur met donkerblauwe accenten en een donkerblauwe broek. In de tweede seizoenshelft zullen Messi, Suarez en Couthino in dit trainingspak kampioen willen worden.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


3. Juventus van Adidas

Juventus dat deze zomer Cristiano Ronaldo aantrok van Real Madrid, staat bovenaan in de Serie A. Het nieuwste trainingspak van De Oude Dame is wit en heeft een zwarte broek. De geribbelde boorden zorgen voor een fijne en sluitende pasvorm. Over de mouwen van het jack loopt een zwarte streep met daarin de tekst: Juventus. De Juventus-joggingsbroek draagt comfortabel en is ideaal voor een work-out.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


2. Paris Saint-Germain van Nike

Ook Paris Saint Germain is bezig aan nog een ijzersterk seizoen in de Ligue 1. Ze staan alweer met een ruime voorsprong bovenaan in Frankrijk. Waar ze hun Champions League-duels spelen met Jordan doen ze dat in Frankrijk met dit nieuwe gruwelijke trainingspak. Het trainingspak heeft een roze top met een zwarte broek. Het is mooi getailleerd en daarom ideaal om in te trainen.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


1. Liverpool van New Balance

Liverpool is bezig aan een ijzersterk seizoen. De club van Jurgen Klopp doet dit in een stijlvol zwart trainingspak. Het trainingspak van New Balance is heerlijk om in te trainen, maar ook om in je vrije tijd te dragen. Steun Liverpool in de 2e seizoenshelft met dit stijlvolle trainingspak.

Bestel dit product bij Voetbalshop!


Welke is jouw favoriet?

  • Trainingspak 1
  • Trainingspak 2
  • Trainingspak 3
  • Trainingspak 4
  • Trainingspak 5
  • Trainingspak 6
  • Trainingspak 7
  • Trainingspak 8
  • Trainingspak 9
  • Trainingspak 10
392+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:41
18+
Fans reageren op PSV-drama: ‘Gun je niemand’
23:17
26+
‘Vitesse benadert clublegende voor trainerspositie’
22:54
10+
IJzersterk Arsenal pakt koppositie na klinkende zege op Chelsea
22:30
82+
Slot naar Liverpool? ‘Dat zou fantastisch zijn’
22:15
54+
ED bevestigt: ‘Einde seizoen voor PSV-sterkhouder’
21:50
147+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
21:30
237+
Ajax-flop vertrekt voor miljoenen naar oude club
21:15
789+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
20:50
273+
‘Premier League-trainer grootste kandidaat bij terugkeer Alex Kroes’
20:35
58+
‘Thiago Silva verlaat Chelsea voor nieuwe club’
20:20
97+
Gemengde reacties vanuit Engeland op Slot-geruchten: ‘In Arne we trust’
19:50
115+
Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’
19:35
273+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
19:20
213+
Van ‘t Schip komt met veelbelovende Henderson-update
18:50
141+
Antony reageert op veelbesproken moment na bekerontsnapping
18:29
216+
‘Nog veel meer Europese topclubs zitten achter Slot aan’
18:10
247+
“Driessen oppert komst van Ajax-man”
18:00
481+
Vertrokken Ajax-spelers: zo presteren ze bij hun nieuwe club
17:48
33+
Aston Villa verlengt met ‘nieuwe Ferguson’
17:39
25+
Miedema pakt weer minuten na tegenslag
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie