UPDATE: ‘Zéér bescheiden prijskaartje Leemans en Van Crooij onthuld’

Foto: UPDATE: ‘Zéér bescheiden prijskaartje Leemans en Van Crooij onthuld’

PEC Zwolle heeft een grote dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De club heeft namelijk Vito van Crooij en Clint Leemans gepresenteerd als nieuwe aanwinsten.

Leemans heeft een contract voor drie jaar getekend, Van Crooij blijft zelfs vier seizoenen Het was geen geheim dat de club al langer aasde op twee smaakmakers van VVV-Venlo. Leemans maakte vorig seizoen tien goals en gaf vier assists, Van Crooij maakte er vijf en was goed voor zes assists.

Eerder probeerde NAC Breda Van Crooij al binnen te halen, terwijl van Leemans werd verwacht dat hij naar een subtopper uit de Eredivisie zou gaan. PEC heeft de strijd om het tweetal nu echter gewonnen. Technisch directeur Gerard Nijkamp: “Clint is een speler die teamgenoten om zich heen beter kan laten voetballen. Ook Vito past goed bij onze spelopvatting van attractief en aanvallend voetbal spelen. Daarnaast hebben we met deze aanwinsten direct twee specialisten op het gebied van vrije trappen aangetrokken.”

“Met PEC Zwolle zet ik een volgende stap in mijn carrière. Deze club past goed bij mij en tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd met John van ‘t Schip en Gerard Nijkamp werd mijn positieve gevoel meermaals bevestigd. Deze overgang zie ik als een beloning”, aldus Leemans, die werd opgeleid door PSV maar nooit doorbrak in Eindhoven.

Ook aanvaller Van Crooij is in zijn nopjes. “Na jaren in Venlo te hebben gevoetbald ben ik klaar voor een nieuw avontuur. Het feit dat ik voor vier jaar bij deze mooie club heb getekend geeft aan dat PEC Zwolle veel vertrouwen in mij heeft. Ik kijk er naar uit om me samen met Clint te gaan bewijzen en zie uit naar de start van het seizoen op vrijdag 10 augustus.”

UPDATE:

Volgens ForzaPECZwolle betalen de Zwollenaren ‘slechts’ 1 miljoen euro voor het duo. Door bonussen kan het bedrag oplopen tot maximaal 1,5 miljoen euro. Een koopje!

Koopje?

  • Ja, absoluut
  • Nee, vind ik niet
183+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie