Rojer geeft eindelijk openheid over bizarre ‘seks-blessure’

Foto: Rojer geeft eindelijk openheid over bizarre ‘seks-blessure’

Eldridge Rojer speelde vanaf 2002 vijf jaar lang voor Vitesse, en daarna nog jarenlang voor Excelsior en FC Zwolle. Maar de oud-aanvaller maakte vooral naam met zijn bizarre ‘seks-blessure’, uit 2008. 

“Nog steeds sturen mensen me af en toe een berichtje als ze het ergens tegen zijn gekomen. Staat het weer bovenaan een lijstje met de meest bizarre blessures, of iets dergelijks. Ik kan er wel om lachen”, vertelt Rojer, geboren op Curaçao, aan [i]VICE Sports[/i]. “Ik was vieze dingetjes aan het doen, ineens raakte mijn knie op slot.” 

Deed hij ‘het’ dan ondersteboven, of in een ander bijzonder standje? “Nee, ik had maandenlang alleen maar lopen squatten. Ik dacht dat het wel zonder problemen zou kunnen. Ik was toen al zes, zeven maanden geblesseerd en was weer begonnen met meetrainen. 

Toen gebeurde dat dus. De voorste kruisband van mijn linkerknie was daardoor gescheurd, moest ik geopereerd worden. In totaal stond ik anderhalf jaar aan de kant”, lacht Rojer als een boer met kiespijn. “Mijn vriendin kreeg allemaal berichtjes van vriendinnen. Of het wel met haar was gebeurd. Het stond ook in allemaal niet-sportbladen. De Panorama bijvoorbeeld. En mijn oma belde vanuit Curaçao met mijn vader. Dat de mensen daar zeiden dat ik rare dingen had gedaan. Ze had die mensen gezegd dat haar kleinzoon zulke dingen niet zou doen. ‘Dat doet-ie dus wél’, zei mijn vader toen. Haha. Hij kon er ook wel om lachen”, aldus Rojer, die op 29-jarige leeftijd al stopte als profvoetballer, tot slot.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie