‘De Bruyne dichtbij nieuw contract, PSG vangt bot’

Foto: ‘De Bruyne dichtbij nieuw contract, PSG vangt bot’

Kevin De Bruyne is aan een waanzinnig seizoen bezig. Met zijn team Manchester City staat hij dan ook aan de leiding in de Premier League. The Citizens willen hun goudhaantje dan ook graag langer aan zich binden. De Rode Duivel staat op het punt om zijn contract te verlengen, aldus[i] Goal[/i].

Het spelniveau van De Bruyne is van een ongelooflijk niveau. Dat hebben andere topclubs in Europa uiteraard ook gezien. Zo zou Paris Saint-Germain aan de mouw van de Rode Duivel trekken.

De Bruyne zelf gaf echter al aan dat hij zich voor 100 procent focust op Manchester City. In september al opende City gesprekken over een eventuele contractverlenging. Die onderhandelingen verlopen uitstekend, mede door zijn uitstekende relatie met zijn trainer Pep Guardiola. Een contractverlenging lijkt niet meer ver weg te zijn. Zo zou de Rode Duivel een verbeterd contract krijgen waarbij hij maar liefst 250.000 euro per week zal gaan verdienen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie