'Barça heeft lijstje klaar: deze toppers met kerst naar Camp Nou'

'Barça heeft lijstje klaar: deze toppers met kerst naar Camp Nou'
13 Oktober 2017 14:30
© ProShots

FC Barcelona heeft dit seizoen een uitstekende start achter de rug, maar de moeilijke transferzomer is in Camp Nou toch wat blijven nazinderen. Dat wil de club in januari dan ook ruimschoots goedmaken. De club zou zijn verlanglijstje voor Kerstmis dan ook klaar hebben.

Zo weet Marca dat Barça allereerst een nieuwe poging zal ondernemen om Philippe Coutinho binnen te halen. In de zomer klopten de Catalanen al tevergeefs aan bij Liverpool. Ook nu beseft de club dat een deal sluiten moeilijk wordt, maar desondanks willen ze het proberen.

Daarnaast heeft Barcelona ook al een tijdje een akkoord over de komst van Yerry Mina, een 23-jarige Colombiaans verdediger van Palmeiras. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer hij exact de overstap zal maken. En als toetje aast Barça nog op een centrale middenvelder. Voor die positie zijn Marco Verratti (PSG), Jean Seri (OGC Nice) en Leon Goretzka (Schalke 04) de kandidaten.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • 333 half evil +1389 13 Oct 2017 om 15:23 Rang: Landskampioen
    Wat een misselijke manier van zakendoen houden ze er bij Barcelona op na, via de media kenbaar makend welke spelers ze willen hebben in de hoop dat de speler zelf bij zijn club moeilijk gaat doen om een transfer af te dingen als de club zelf niet mee wil werken. Nu weer met Coutinho, Liverpool heeft al paar keer aangegeven hem niet te verkopen en weer brengen ze het via de media naar buiten. Wordt tijd dat ze bij zulke dingen is ingrijpen want dit is niet de manier van zakendoen, eerst met de club eruit komen en dan de speler benaderen maar als er niks aan gedaan wordt heeft die regel ook weinig zin en kunnen grote clubs doen wat ze willen, je brengt het hoofd van de speler op hol en ze hebben hun zin

Meer over