'Ronaldo vindt speler FC Barcelona geweldig'

'Ronaldo vindt speler FC Barcelona geweldig'
13 Oktober 2017 11:18
© ProShots

De Spaanse media schrijven op vrijdagmorgen dat de Portugese steraanvaller Cristiano Ronaldo van Real Madrid onder de indruk is van de kwaliteiten van een opvallende speler van FC Barcelona. Hij zou met enige jaloezie kijken naar de aanwezigheid van doelverdediger Marc-André ter Stegen in Catalonië.

De Duitse keeper gaat steeds beter spelen in Camp Nou en zal ook in de aankomende jaren de clubkleuren van Barça verdedigen: zijn positie is onaantastbaar geworden en reservespeler Jasper Cillessen weet hem absoluut niet te bedreigen. De Koninklijke beschikt daarentegen over Keylor Navas, die ook over kwaliteiten beschikt maar eigenlijk geen wedstrijden wint voor de grootmacht uit de Spaanse hoofdstad Madrid.

Naar verluidt heeft Ronaldo bij de clubleiding in het Estadio Santiago Bernabéu aangedrongen op de komst van een goede sluitpost. Wat dat betreft wordt Real al tijden in verband gebracht met David de Gea van Manchester United, maar de keeper van het Spaanse nationale team heeft het eigenlijk wel nar zijn zin onder José Mourinho. Jan Oblak van stadsgenoot Atlético Madrid is een andere optie.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • RenĂ©Verbrugge -2 14 Oct 2017 om 01:29 Rang: Supporter
    Een zeer misselijke opmerking van Ronaldo om eerlijk te zijn, aangezien Keylor Navas Real Madrid in de afgelopen twee seizoenen wel degelijk regelmatig gered heeft en heeft laten zien dat hij het niveau prima aan kan. Mijns inziens zijn doelmannen als Ter Stegen, Oblak, Navas en De Gea min of meer van hetzelfde kaliber, weliswaar met verschillende kwaliteiten. Uiteraard heeft Navas zo nu en dan een blunder begaan, maar die heeft Ter Stegen evengoed op zijn naam gezet sinds zijn komst naar Barcelona. Voorts mag niet vergeten worden dat de doelmannen die daadwerkelijk "wedstrijden winnen" zeer dun gezaaid zijn, zoals Buffon en Neuer. Wat mij betreft heeft Real Madrid aan Navas een prima keeper en zie ik geen reden om hem te vervangen, ook niet als een omhooggevallen sterspeler dat verlangt. Net zoals Messi zijn mond hoort te houden over transfers bij Barcelona, hoort Ronaldo dat bij Real Madrid te doen. Als spelers zich daar zo graag mee willen bemoeien, dan moeten ze stoppen met hun spelerscarričre en als technisch directeur gaan werken, met bijbehorende taken én verantwoordelijkheden. Vanaf de zijlijn roeptoeteren hoe het beter moet kan immers iedereen.