Mascherano: Barça is tevreden, maar we zullen zien

Mascherano: Barça is tevreden, maar we zullen zien
13 Oktober 2017 11:00
© ProShots

De Argentijnse centrumverdediger Javier Mascherano is natuurlijk al behoorlijk op leeftijd en dus moeten we maar zien of hij de schifting bij FC Barcelona overleeft. De Catalanen worden namelijk steeds vaker in verband gebracht met jonge stoppers, die het stokje zouden moeten overnemen in Camp Nou.

In gesprek met TyC Sports vertelt de international van Argentinië: "Ik heb natuurlijk nog een contract (dat loopt tot medio 2019, red.), maar aan het einde van het seizoen zullen we zien wat er moet gebeuren. Ik heb het er nog met niemand over gehad. Bij Barcelona hebben ze altijd gezegd dat ze tevreden zijn met mij en ik heb nog eventjes om erover na te denken. Het is duidelijk dat ik minder speel omdat we twee centrale verdedigers hebben die beter zijn."

Mascherano is zijn plek al kwijtgeraakt aan Samuel Umtiti. "Ik probeer het gevecht aan te gaan om mijn plek terug te veroveren, of om er in ieder geval klaar voor te zijn als er een beroep op me wordt gedaan. Als je iemand voor je hebt die beter is, accepteer je dat en doe je je best om de situatie om te draaien. Dat is ook het enige dat je kunt doen. Ik ben niet iemand die geïrriteerd raakt, zeker niet door de beslissingen van de trainer."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.