Bogarde over Sinkgraven: probeer hem te coachen

Bogarde over Sinkgraven: probeer hem te coachen
13 Oktober 2017 10:48
© ProShots

Daley Sinkgraven van Ajax is van origine natuurlijk een aanvallende middenvelder. Oefenmeester Peter Bosz posteerde hem echter op de linksbackpositie en dat ging eigenlijk beter dan verwacht. De Amsterdammers hebben dan ook de beschikking over trainers als Winston Bogarde en Michael Reiziger, die de jonge Ajacied kunnen coachen.

De eerstgenoemde vertelt daarover op de website van Ajax: "Wanneer jongens bij Ajax spelen, is de norm sowieso hoog. En op het moment dat die spelers op doorbreken staan, dan zijn ze er in principe klaar voor. Vanuit mijn ervaring als oud-speler proberen Michael Reiziger en ik die jongens zoveel mogelijk klaar te stomen voor het betaald voetbal." Vervolgens gaat hij in op de voetballer Sinkgraven: "Dat is natuurlijk een speler die op mijn positie speelt. Ik probeer hem op allerlei manieren daarmee te helpen."

Sinkgraven is lang geblesseerd geweest, maar zit er nu weer aan te komen. Dat zullen vele Ajax-supporters toejuichen, want Mitchell Dijks verwerd de laatste weken toch wel een beetje tot een zondebok in de Johan Cruijff ArenA.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • tobiasdew +4412 13 Oct 2017 om 11:51 Rang: Wereldkampioen
    Sinkgraven? Dat was volgens Morf destijds toch hét wereldtalent op de Nederlandse velden die een dragende speler bij oranje zou worden?

Meer over