Amrabat: wedstrijd tegen NAC was gewoon slecht

Amrabat: wedstrijd tegen NAC was gewoon slecht
13 Oktober 2017 10:34
© ProShots

Tegen AZ in het AFAS Stadion kwam Feyenoord heel goed voor de dag, maar in het duel daarvoor, thuis tegen NAC Breda, ging het helemaal mis. De multifunctionele voetballer Sofyan Amrabat stipt op het digitale thuis van de Rotterdammers aan dat het in het aankomende weekend (tegen PEC Zwolle) een heel stuk beter moet.

Hij vertelt namelijk: "De wedstrijd tegen NAC was gewoon slecht. 2-0 thuis verliezen, dat mag niet. We hebben tegen AZ heel goed gespeeld en willen die lijn doortrekken. We hebben iets goed te maken in De Kuip. We moeten zorgen dat we zaterdag iets moois aan de supporters geven. Ik ben er zeker klaar voor."

Eerder liet Amrabat weten dat hij zijn reserverol wel een beetje beu was. "Als je op de bank zit loop je jezelf soms wel te verbijten, want bij FC Utrecht had ik alles gespeeld. Je moet je dan gewoon schikken in jouw rol, want het team is het belangrijkste. De trainer maakt keuzes en daar moet je respect voor hebben. Als je buiten de basiself valt is dat jammer voor jou maar moet je je mond houden en keihard werken. Toen ik mijn kans kreeg, heb ik hem wel met twee handen aangegrepen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over