'Ajax heeft al opvolger gevonden voor Overmars'

'Ajax heeft al opvolger gevonden voor Overmars'
13 Oktober 2017 09:46
© ProShots

Directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax wordt de laatste tijd steeds nadrukkelijker in verband gebracht met een 'transfer' naar zijn oude werkgever Arsenal in de Premier League. Zover is het nog niet, maar de Amsterdammers zouden wel alvast een opvolger hebben gevonden voor de oud-international van Oranje.

Het medium Tuttomercatoweb weet dat de wegen van Ajax en Overmars op relatief korte termijn gaan scheiden. Heel gek zou dat niet zijn, omdat de beleidsbepaler de laatste tijd behoorlijk tegengewerkt is bij de Amsterdammers, onder meer bij het doen van mogelijke aankopen en de aanstelling van Marcel Keizer. Algemeen directeur Edwin van der Sar zou de markt in ieder geval af afgespeurd hebben op zoek naar een vervanger.

Wat dat betreft is de keuze van de Eredivisie-topclub naar verluidt gevallen op Mohammed Allach van Vitesse. De oud-voetballer werkt sinds 2013 als technisch directeur in Arnhem en volgens de bovengenoemde bron is men bij Ajax onder de indruk van zijn kwaliteiten. Bovendien zou Allach 'een sterk en concreet idee' hebben over de toekomst van de Amsterdammers.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • enigmatisch1 +13361 13 Oct 2017 om 09:49 Rang: Utopisch
    Het altijd betrouwbare Tuttomercatoweb schuift eventjes Mo Allach naar voren... Nou, Mo schijnt al bezig te zijn om een huis te vinden in Mokum.
  • BHJ -4253 13 Oct 2017 om 10:06 Rang: Utopisch
    Als er iemand weg moet is het Engnek Henrichs met ze puppet Flappie