'De Vrij krijgt binnenkort absolute droomtransfer'

'De Vrij krijgt binnenkort absolute droomtransfer'
13 Oktober 2017 09:07
© ProShots

Verdediger Stefan de Vrij maakt veel indruk in de Italiaanse Serie A bij SS Lazio en beschikt bovendien over een aflopend contract. Dat betekent dat er bijzonder wat interesse voor hem is en het medium Sport Mediaset weet dat de Nederlander binnenkort mogelijk naar Liverpool vertrekt.

De Reds waren in de voorbije transferwindow vooral geïnteresseerd in Virgil van Dijk van Southampton, maar die mocht niet vertrekken van zijn werkgever. Het is niet bekend of dat in de winter anders zal zijn, maar zelfs als hij weg mag van de Saints zal hij een flink bedrag moeten opleveren: naar verluidt meer dan 60 miljoen euro.

Daarom zou Liverpool nu dus achter de handtekening van De Vrij aanzitten. De speler is al een tijdje in gesprek met de clubleiding van Lazio over een nieuw contract, maar hij wil graag dat zijn werkgever een ontsnappingsclausule inbouwt in zijn eventuele nieuwe verbintenis. De Oranje-international, die niet van de partij was tegen Wit-Rusland en Zweden door een blessure, moet ongeveer 25 miljoen euro kosten en voor een club als Liverpool is dat een peulenschil.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.