"Blij dat ik bij Vitesse wél in een warm nest ben terechtgekomen"

13 Oktober 2017 08:46
© ProShots

Middenvelder Thulani Serero stond de voorbije jaren onder contract bij Ajax, maar kreeg maar bijzonder weinig kansen van de Amsterdammers en verwerd op een gegeven moment tot een vaste speler van het tweede team. De Zuid-Afrikaan zit nu echter bij Vitesse en in Arnhem is hij een stuk gelukkiger.

Serero heeft zich moeiteloos aangepast aan het leven in zijn nieuwe woonplaats. In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij daarover: "Ik heb daar geen verklaring voor. Ik ben bij Vitesse wel in een warm nest terecht gekomen. Voor mij is het verder ook allemaal een verrassing. Ik had zelf de overtuiging dat ik nog veel kon brengen. Maar de waarheid ligt wel op het veld." In de voorbereiding had hij het wel even zwaar. "Mijn fanatisme was daarin een belangrijke factor. Je kunt mij met alles verslaan. Een kaartspel, of wat dan ook. Maar op het voetbalveld wil ik winnen. Daar ben ik in mijn element. Ik ben een controlfreak, ja. Ik wil wedstrijden altijd onder controle krijgen."

De middenvelder benadrukt dat hij gelukkig is. "Ik ben een voetbaldier en ik voetbal weer. Dit is mijn lust en mijn leven. Dat ik deze waardering krijg, maakt me trots, maar ik kijk meteen weer vooruit. Ik streef het hoogste na. Ik wil in de top drie van de Eredivisie blijven staan."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.