Amrabat hekelt reserverol: "Bij Utrecht had ik alles gespeeld.."

Amrabat hekelt reserverol:
12 Oktober 2017 20:54
© ProShots

Sofyan Amrabat verruilde FC Utrecht afgelopen zomer voor Feyenoord, en hoewel hij al vanaf dag één een goede indruk maakte, moest hij lang wachten op zijn basisplaats.

En dat knaagde wel, zo geeft Amrabat toe bij Feyenoord TV. "Als je op de bank zit loop je jezelf soms wel te verbijten, want bij FC Utrecht had ik alles gespeeld. Je moet je dan gewoon schikken in jouw rol, want het team is het belangrijkste. De trainer maakt keuzes en daar moet je respect voor hebben. Als je buiten de basiself valt is dat jammer voor jou maar moet je je mond houden en keihard werken. Toen ik mijn kans kreeg, heb ik hem wel met twee handen aangegrepen."

Zijn eerste indrukwekkende basisplaats was tegen Manchester City een maand geleden, toen hij als enige enigszins overeind bleef tijdens de 0-4 nederlaag. "Af en toe was ik wel een beetje ongeduldig en het kon mij dit seizoen niet snel genoeg gaan. Ze zeggen dat het ook te snel kan gaan, maar daar ben ik het niet mee eens. Als je goed genoeg bent, moet je spelen", stelt de ambitieuze Marokkaan tot slot.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.