Bosz over Ajax-conflict: "Toch is het echt zo..."

Bosz over Ajax-conflict:
12 Oktober 2017 15:00
© ProShots

Peter Bosz is tegenwoordig trainer van Borussia Dortmund, maar ook als de Duitse topclub niet had aangeklopt, was hij weggegaan bij Ajax. Dat verklaart de oefenmeester donderdagmiddag in gesprek met de NOS.

"Ik zou sowieso gestopt zijn bij Ajax", zegt Bosz. "Ik heb in januari bij Edwin van der Sar aangegeven dat ik op deze manier niet door wilde gaan. Daarna heb ik maandelijks aangegeven dat er iets moest veranderen en in de week voor Dortmund kwam nog eens. Ik heb Van der Sar heel duidelijk gezegd hoe ik erover dacht. Dan is het aan de club om daar iets mee te doen, maar dat gebeurde niet."

"Ik had het hartstikke naar mijn zin bij Ajax en was graag gebleven. Mijn vertrek heeft niks met geld of de belangstelling van Dortmund te maken", gaat Bosz verder. "Ook al willen mensen dat misschien niet geloven, toch is het echt zo..."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Dodobird +687 12 Oct 2017 om 15:55 Rang: Vice-aanvoerder
    Ik geloof Sar ook totaal niet als-ie het nu heeft over een meerjaren-plan. Het lijkt de Sovjet Unie wel, met hun 5-jaren plannen. Of dat er in de winterstop ineens wel geld uitgegeven wordt. Normaliter gebeuren er niet zoveel spectaculaire transfers in de winter. En Neres speelt nog steeds nauwlijks. Als het dan weer in de zomer gaat gebeuren is het WEER te laat voor de voorronden, zeker als Ziyech en mss ook de Ligt, Dolberg weggaan als Ajax niet kampioen wordt. Dus ja er is zoveel aan de hand, ik geloof Bosz wel.

Meer over