'Groen licht voor Bale-transfer van 100 miljoen'

'Groen licht voor Bale-transfer van 100 miljoen'
12 Oktober 2017 10:49
© ProShots

Buitenspeler Gareth Bale beleeft momenteel niet de beste tijd van zijn leven bij zijn werkgever Real Madrid. De Welshman is vaak geblesseerd en als hij fit is, wordt hij gepasseerd ten faveure van Marco Asensio. De Koninklijke zou maar besloten hebben om de vleugelspits aan te bieden bij Manchester United.

Volgens het medium The Sun heeft de technische leiding van de Primera División-grootmacht contact opgenomen met directeur Ed Woodward van de Red Devils. Hem zou verteld zijn dat Bale voor de vaste prijs van liefst 100 miljoen euro op te halen is uit het Estadio Santiago Bernabéu. De directie van Real geeft in ieder geval groen licht voor het vertrek van de Welsh Wizard uit de Spaanse hoofdstad.

Oefenmeester José Mourinho liet een paar maanden geleden nog doorschemeren dat hij Bale ontzettend graag wilde hebben, mocht de flankspeler beschikbaar komen op de transfermarkt. Bovendien beschikt United ook over het vermogen om ongeveer 100 miljoen euro neer te tellen. Het is dus mogelijk dat we in de maand januari van het volgend jaar te maken krijgen met een heuse sensatietransfer.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.



  • Seagal +13610 12 Oct 2017 om 12:00 Rang: Utopisch
    zet hem dan weer op links, daar is Bale op zijn best en dan heeft United eindelijk de perfecte opvolger voor Giggs