"Mbappé is meer professional dan Messi was op die leeftijd"

12 Oktober 2017 10:24
© ProShots

Aanvaller Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain is al een van de duurste spelers ter wereld en het lijkt een kwestie van tijd voordat hij ook bij de allerbeste voetballers ter wereld hoort. Ludovic Giuly vertelt op de website van de Ligue 1 dat hij hoge verwachtingen heeft van het supertalent.

De oud-international van Frankrijk zegt: "Mbappé is meer professional dan Messi was op die leeftijd. Hij kent zijn lichaam beter. Messi had veel problemen met zijn gezondheid, omdat hij nog in de groei was. Het was lastiger voor hem. Kylian heeft het voordeel dat hij zichzelf een stuk beter kent en dus ook sneller kan herstellen."

Mbappé werd in het afgelopen seizoen landskampioen van Frankrijk met zijn toenmalige werkgever AS Monaco. Giuly zegt dat het verhaal van Messi ongeveer vergelijkbaar is. "De club hield Messi twee jaar in de luwte, totdat hij als zeventienjarige doorbrak. Het verhaal van Kylian is vergelijkbaar. Hij heeft een gigantisch potentieel en heeft alles om een legende te worden. Bij PSG kan hij verder groeien."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.