'Mertens maakt mogelijk absolute droomtransfer'

'Mertens maakt mogelijk absolute droomtransfer'
12 Oktober 2017 09:32
© ProShots

Aanvaller Dries Mertens ligt nog wel even onder contract bij zijn Italiaanse werkgever Napoli, maar de oud-speler van FC Utrecht en PSV heeft in zijn verbintenis een vaste afkoopsom van 24 miljoen euro staan. En er zijn diverse teams uit de Europese top die dit bedrag wel voor hem op tafel willen leggen.

De Spaanse media schrijven nu zelfs dat een transfer naar het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid tot de mogelijkheden behoort. De Rode Duivel zou in ieder geval prominent op het verlanglijstje van voorzitter Florentino Pérez staan. Don Balón sluit niet uit dat Mertens binnenkort al een telefoontje uit de Spaanse hoofdstad krijgt met de vraag: wil je bij ons komen spelen?

In het afgelopen seizoen werd Mertens opeens gebombardeerd tot spits bij Napoli na de ernstige blessure van de Poolse goalgetter Arek Milik. De Belg vulde deze positie wel heel erg goed in en begon aan de lopende band te scoren, terwijl hij ook enorm veel assists gaf. Nu zou hij op de radar staan van clubs als Arsenal, Manchester United, maar dus ook Real.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.