'Eredivisie-club contacteerde Janssen in de zomer'

'Eredivisie-club contacteerde Janssen in de zomer'
12 Oktober 2017 07:27
© ProShots

In de transferzomer werd spits Vincent Janssen in verband gebracht met een (huur)transfer richting PSV, maar klaarblijkelijk heeft ook Feyenoord het geprobeerd bij de Oranje-spits, die momenteel op uitleenbasis voor het Turkse Fenerbahçe speelt. Daar lijkt technisch directeur Martin van Geel in ieder geval naar te hinten in een interview met Voetbal International.

Op de vraag of hij contact gehad heeft met Janssen of Tottenham Hotspur zegt de beleidsbepaler namelijk: "Wat denk je zelf? We houden alles in de gaten." De spits speelde in het verleden voor Feyenoord op Varkenoord, maar werd weggestuurd in 2013, waarna hij naar Almere City vertrok.

Van Geel liet Janssen onder zijn bewind vertrekken. "Ik heb daar vaak aan gedacht. In 23 jaar heb ik geen speler laten gaan die later hoger is gaan spelen. Hij is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik ben zelfs nog zo eigenwijs dat ik denk dat als hij bij ons in het tweede had gespeeld, hij het misschien ook hier niet had gehaald. Hij speelt daarna twee jaar in Almere en daarna pas explodeert hij ineens bij AZ."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Seagal +13643 12 Oct 2017 om 12:54 Rang: Utopisch
    zolang Jorgensen er zit als back up spits dan misschien want die vind ik echt beter als Vincent Janssen met zijn totale gebrek techniek en dramatisch slechte balaannames. hoe moet het puur hebben van hard werken maar voetballend voegt hij 0,0 toe