'Paris Saint-Germain verrast en koopt Nederlander'

'Paris Saint-Germain verrast en koopt Nederlander'
12 Oktober 2017 07:19
© ProShots

Het sterrenensemble van Paris Saint-Germain doet het dit seizoen heel erg goed en speelde onder meer Bayern München van de mat. De Parijzenaars beschikken op dit moment niet over Nederlanders, maar dat zou in de nabije toekomst kunnen veranderen. Kenny Tete staat naar verluidt in de belangstelling van de grootmacht.

De rechtsback presteert sinds zijn transfer naar Olympique Lyon opvallend sterk in de Franse Ligue 1 en had in de wedstrijd tussen zijn werkgever en Paris Saint-Germain de Braziliaanse aanvaller Neymar in zijn broekzak. De nummer één van Frankrijk heeft al de beschikking over Rode Duivel Thomas Meunier, maar kijkt volgens de Franse roddelmedia ook naar de mogelijkheid om Tete aan de selectie toe te voegen.

Een transfer van de rechtsback naar Parijs zou opvallend zijn, want in het afgelopen seizoen speelde hij nog tweede viool bij Ajax achter Joël Veltman. De Amsterdammers lieten hem voor ongeveer 4 miljoen euro naar Lyon vertrekken en het lijkt erop dat zijn nieuwe werkgever wat dat betreft spekkoper is. De waarde van Tete wordt momenteel namelijk veel hoger geschat, al weten we niet hoeveel Paris Saint-Germain eventueel zou willen betalen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Seagal +13612 12 Oct 2017 om 11:57 Rang: Utopisch
    kunnen ze beter Veltman halen. die hield Tete op de bank dus die zal nog wel veel beter zijn
  • Chandrekaran -174 12 Oct 2017 om 17:51 Rang: Wereldkampioen
    waarom niet beide halen .?👍✌️👍✌️