Mourinho haalt uit: dat gepraat in de media

Mourinho haalt uit: dat gepraat in de media
11 Oktober 2017 17:30
© ProShots

De interlandperiode ligt weer achter ons en we hebben gelijk een heel mooi duel voor de boeg in de Premier League: op zaterdag neemt Manchester United het op tegen aartsrivaal Liverpool. Oefenmeester José Mourinho van de Red Devils heeft er wel vertrouwen in dat de Reds verslagen worden.

In gesprek met Sky Sports vertelt de markante Portugees namelijk: "Ik geniet van het spelen tegen de beste teams, tegen de beste clubs en in de beste stadions, de stadions met historie. Ik heb op Anfield geweldige momenten gehad en hele slechte momenten. Ik heb daar goede en slechte tijden gekend. Als ze mij respecteren zoals ik hun respecteer, gaan we weer een geweldige wedstrijd tegemoet."

In het afgelopen seizoen werd het 0-0 in Liverpool, maar Mourinho vindt dat United beter is geworden. "We zijn inderdaad een betere ploeg. We verslaan nu de kleinere ploegen en zijn over de gehele linie sterker geworden." Als laatste hekelt The Special One de benadering van de media ten opzichte van zijn club. "Dat gepraat in de media dat we iets moeten bewijzen, dat Romelu Lukaku moet scoren, enzovoorts. We hoeven niets te bewijzen."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.