'Blanco cheque voor verrassende transfer Blind'

'Blanco cheque voor verrassende transfer Blind'
11 Oktober 2017 17:00
© ProShots

Daley Blind wordt vrij vaak ingezet bij Manchester United door oefenmeester José Mourinho, maar het is niet compleet uitgesloten dat de Oranje-international binnenkort definitief verdwijnt uit het team van de Red Devils. Het Turkse Fenerbahçe wil hem namelijk wel heel erg graag hebben.

Volgens de krant Fanatik heeft de directeur voetbalzaken van de Turkse topclub een blanco cheque gekregen om Blind vast te leggen. Momenteel beschikt Fenerbahçe al over twee Nederlanders in de personen van de beide spitsen Robin van Persie en Vincent Janssen, maar de Turken willen dus weer op de Oranje-tour gaan. Het is volstrekt onbekend hoeveel Blind ongeveer moet kosten, maar we weten wel dat zijn contract in 2018 afloopt. United heeft echter een optie om die verbintenis met één jaar te verlengen.

De hierboven genoemde Janssen wordt momenteel door Fenerbahçe geleend van Tottenham Hotspur. Van Persie lijkt op zijn beurt juist te gaan vertrekken uit Turkije. Hij wordt al heel lang gelinkt aan een terugkeer in De Kuip bij Feyenoord en in de winter moet die overstap gestalte gaan krijgen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • mojorisin +14603 11 Oct 2017 om 18:44 Rang: Utopisch
    Denk niet dat hij daar naartoe wil.. Als United al van hem af wil dan kan hij makkelijk bij een andere mooie club terecht lijkt me.. Speelt gewoon prima daar zover ik weet..