'Paris Saint-Germain gaat 100 miljoen euro bieden'

'Paris Saint-Germain gaat 100 miljoen euro bieden'
11 Oktober 2017 16:45
© ProShots

Paris Saint-Germain wordt in verband gebracht met zowel alle grote voetballers op aarde, ondanks het feit dat de financiële situatie van de topclub uit Parijs onder de loep wordt genomen door de UEFA. Toch zou de grootmacht een bod van liefst 100 miljoen euro voorbereiden.

Volgens het medium Mirror wil de clubleiding van Paris Saint-Germain middenvelder N'Golo Kanté van Chelsea hebben. De Fransman presteerde uitstekend bij Leicester City en werd daar kampioen, en die lijn heeft hij doorgetrokken op Stamford Bridge, waar hij overigens ook de titel binnensleepte, ditmaal met de Blues. De technische leiding in Parijs zou dusdanig onder de indruk geraakt zijn van zijn spel dat er veel geld vrijgemaakt is voor de komst van de controleur.

Eerder werd Paris Saint-Germain al in verband gebracht met Alexis Sánchez en Philippe Coutinho van Arsenal en Liverpool. Vooral de eerste naam is interessant voor de steenrijke club, omdat hij in 2018 transfervrij op te halen is. Op die manier komt de Ligue 1-ploeg dus niet (verder) in de problemen met betrekking tot Financial Fair Play.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.