"We hebben het geld om Coutinho te halen"

11 Oktober 2017 16:17
© ProShots

FC Barcelona legde in de afgelopen transferzomer een aantal spelers vast, waaronder bijvoorbeeld Paulinho en Ousmane Dembélé. De Catalanen hoopten nog een deal te bereiken met het Engelse Liverpool over de overstap van Philippe Coutinho naar de Primera División, maar dit mislukte. Hoogstwaarschijnlijk meldt Barça zich in de winter weer bij de Reds.

Directeur Òscar Grau vertelt aan het medium Sport: "Onze financiële situatie ziet er enorm rooskleurig uit en we beschikken over voldoende financiële middelen om Coutinho vast te leggen in januari, of een andere speler met zijn kwaliteiten. De technische staf hoeft er alleen maar om te vragen en dan geven wij groen licht."

De beleidsbepaler zegt overigens wel dat Barça ook moet verkopen. De Catalanen beschikken momenteel over te veel spelers die niet presteren of vrijwel nooit in actie komen. Middenvelder André Gomes mag vertrekken en ook Paco Alcácer is vermoedelijk aan zijn laatste maanden in het Camp Nou bezig. In de zomer vroeg Liverpool overigens nog 200 miljoen euro voor Coutinho en het is niet waarschijnlijk dat Barcelona dit bedrag ook daadwerkelijk op tafel legt.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Chandrekaran -176 11 Oct 2017 om 23:20 Rang: Wereldkampioen
    vooral dat Dembele gebleseerd is en nog niet uit de veren komt bij Barcelona
    zien de supporters wel wat in zijn komst