Officieel: PEC Zwolle contracteert jonge centrumverdediger

Officieel: PEC Zwolle contracteert jonge centrumverdediger
11 Oktober 2017 12:05
© ProShots

Sander van Looy heeft woensdag een eenjarig contract, met een optie voor twee seizoenen, bij PEC Zwolle getekend. De 20-jarige centrale verdediger werd tijdens de voorbereiding overgeheveld vanuit het beloftenteam en heeft de technische staf weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dat meldt de club woensdagochtend via de officiële kanalen.

Sander van Looy reageert op de clubwebsite: "Hier ben ik heel blij mee. Dit contract voelt als een beloning, maar maakt me tegelijkertijd nog gretiger om mijzelf als voetballer te verbeteren. Het komende jaar heb ik als doel om te debuteren in het eerste, hard te blijven werken, veel te leren en mezelf door te ontwikkelen."

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: "Sander heeft de afgelopen maanden een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Met hem voegen we een fysiek sterke verdediger aan de groep toe, die ook voetballend zijn mannetje staat. Daarnaast is het extra mooi dat een jongen die hier al sinds 2012 speelt, vanuit de voetbalacademie doorstroomt naar het eerste elftal."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.