'Real betrekt drie (!) sterren in krankzinnige deal omtrent Kane'

'Real betrekt drie (!) sterren in krankzinnige deal omtrent Kane'
11 Oktober 2017 11:28
© ProShots

Real Madrid kende vorig seizoen een fantastisch jaar, waarin het de Spaanse titel pakte en voor het tweede jaar op rij de Champions League won. Dit seizoen loopt het voorlopig een stuk minder, want in de competitie heeft Real nu al zeven punten achterstand op FC Barcelona.

Voorzitter Florentino Perez wil dan ook opnieuw enkele sterren binnenhalen. Eén van de namen die de laatste weken viel, was die van Harry Kane. Tottenham wil zijn topschutter echter niet laten vertrekken en heeft dan ook een prijskaartje van 200 miljoen euro op zijn hoofd geplakt.

Dat is te veel voor Real, en dus broedt de Koninklijke volgens Diario Gol op een opmerkelijke oplossing. Het zou Tottenham maar liefst drie spelers willen aanbieden in ruil voor Kane. Gareth Bale en Luka Modric zouden mogen terugkeren naar de Spurs, die er ook nog Karim Benzema bovenop zouden krijgen.

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over