BILD maakt Oranje belachelijk: "Nederland boekt zomervakantie"

BILD maakt Oranje belachelijk:
11 Oktober 2017 09:45
© ProShots

Het Nederlands elftal is er niet in geslaagd om alsnog naar het WK van 2018 te mogen. Oranje had met 7-0 moeten winnen van Zweden, maar kwam niet verder dan een 2-0 overwinning. BILD kon het niet laten om in te haken op de uitschakeling.

"Nederland boekt zomervakantie 2018", is de kop van het artikel in de Duitse krant. "Bayern München-ster Robben gaf de fans met een Doppelpack nog hoop, maar de 7-0 was nooit echt dichtbij. Morgen kunnen de Nederlanders hun zomervakantie boeken."

Sport was ook vrij duidelijk. "Voor Arjen Robben waren het zijn laatste momenten als international. De oude glorie bij Oranje is verdwenen. Spelers zoals Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum en Memphis Depay zijn er nog niet klaar voor. Daar krijgt Oranje de rekening voor gepresenteerd. Een nieuwe leider is er niet", aldus de Spaanse krant.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

1 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Seagal +13610 11 Oct 2017 om 12:17 Rang: Utopisch
    "Spelers zoals Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum en Memphis Depay zijn er nog niet klaar voor."

    als je er op hun leeftijd niet klaar voor bent dan gaat dat ook niet meer gebeuren natuurlijk. dit zijn geen jongens van 18 jaar meer