'Groen licht voor verrassende transfer Di Maria'

'Groen licht voor verrassende transfer Di Maria'
10 Oktober 2017 11:05
© ProShots

De Argentijnse buitenspeler Angel Di Maria is toch wel het grootste slachtoffer van de koopwoede van Paris Saint-Germain. Sinds de komt van Neymar en Kylian Mbappé naar de Franse hoofdstad Parijs zit de aanvaller vaker op de bank dan hem lief is, maar binnenkort zou hij gaat vertrekken bij het sterrenensemble.

Het medium Sport weet dat de clubleiding van Paris Saint-Germain groen licht heeft gegeven voor de verkoop van Di Maria aan een Chinese club. De Argentijn zou overigens nog geen Super League-werkgever hebben gevonden, maar zijn zaakwaarnemers zijn al wel op zoek. In Frankrijk heeft Di Maria in ieder geval geen toekomst meer ...

Hij zou ook verkocht worden met het oog op de regels met betrekking tot Financial Fair Play. Paris Saint-Germain hoopt te kunnen cashen voor zijn aanvaller en vandaar ook de link met het Verre Oosten. In de zomer werd FC Barcelona nog gelinkt aan de goede vriend van Lionel Messi, maar de Catalanen besloten vol voor Philippe Coutinho van Liverpool te gaan, wiens transfer overigens in het water viel.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.