"Op dat vlak zijn we op het niveau van Spanje, Duitsland"

09 Oktober 2017 21:36
© ProShots

Eden Hazard is na Cristiano Ronaldo en Lionel Messi één van de beste voetballers ter wereld. De Belgische international liet zich uit over de partij tegen Cyprus en het komende WK.

"We denken er zeker aan het doelpuntenrecord te breken. Sinds de winst tegen Bosnië denken we daaraan. We willen er een feest maken want ook Jan Vertonghen breekt dat record. We hebben ook een verrassing voor hem voorzien. Hopelijk komt het publiek ook massaal af", aldus Hazard aan Het Nieuwsblad.

Hazard trekt met veel ambitie naar Rusland. "We moeten zo ver mogelijk gaan met deze groep. Ik heb wel het gevoel dat we stappen vooruit gezet. Thibaut, Romelu, Dries,… met zijn allen hebben we meer ervaring. Ik begrijp dat de mensen niet meer gek worden van de kwalificatie maar dat ze zich afvragen hoe ver we gaan geraken. Op dat vlak zijn we op het niveau van Spanje, Duitsland en die andere habitués. Of we potten gaan breken, hangt dan weer af van de omstandigheden. Het is onmogelijk te zeggen waar we gaan geraken: kwartfinale, halve finale, finale,… ? Maar ik heb een goed gevoel."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over