'Lewandowski, Messi en Ronaldo, daarna komt hij'

'Lewandowski, Messi en Ronaldo, daarna komt hij'
09 Oktober 2017 23:27
© ProShots

Wojciech Szczesny werd in het afgelopen seizoen door Arsenal uitgeleend aan AS Roma, maar in de zomer werd hij voor 12 miljoen euro gekocht door Juventus. Bij De Oude Dame is de Pool wisselspeler, maar dat wist hij voordat hij aan zijn avontuur in Turijn begon ...

In gesprek met het medium Mediaset zegt de goalie: "Ik kwam hier omdat ik alles moet winnen. Ik heb Juventus gekozen vanwege de winnaarsmentaliteit. Na iedere training voel ik me sterker en meer klaar om te spelen voor deze club. Het leek mij een normale keus: als Juve je belt, ga je. Als je voor Juventus speelt, is het doel altijd om alles te winnen. Dat is dit jaar niet anders."

De Pool ziet dat de concurrentie dit jaar sterker lijkt. "Napoli lijkt het gevaarlijkst, vanwege hun kwalitatief goede spel. Maar ook nog AS Roma en Internazionale zijn er nog." De keeper is lyrisch over de kwaliteiten van zijn jonge ploeggenoot Paulo Dybala. "Hij is niet van deze wereld, hij is een van de beste spelers ter wereld. Je hebt Robert Lewandowksi, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en dan Dybala."

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over