'Ik mis pizza's en het eten van de barbecue'

'Ik mis pizza's en het eten van de barbecue'
09 Oktober 2017 14:24
© ProShots

Waar de Braziliaanse buitenspeler Lucas Moura van Paris Saint-Germain in het verleden niet helemaal leefde als een echte voetbalprof, doet hij dat nu wel. In gesprek met het medium UOL zegt de vleugelspits, die uit de basisopstelling is verdrongen door de komst van Neymar en Kylian Mbappé, dat hij geen pizza's meer eet.

Lucas legt uit: "Ik eet nu volgens de regels. Ik eet geen pizza's en ik eet ook niet meer van de barbecue, ook al mis ik het enorm. Ik moet me concentreren op mijn fysiek, zodat ik alles kan geven voor PSG." Door de komst van Neymar en Mbappé is de Braziliaan verworden tot een wisselspeler. "De start van het seizoen was lastig voor mij, maar het is mijn doel om me terug te knokken in de basis en de goede momenten van vorig seizoen te herbeleven."

Het is niet compleet uitgesloten dat Lucas binnenkort verkocht gaat worden. Zoals bekend worden de financiën van Paris Saint-Germain momenteel onder de loep genomen door de UEFA en bovendien willen de Parijzenaars nog meer sterren naar het Parc des Princes halen, zoals bijvoorbeeld Alexis Sánchez van Arsenal.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.