'Nederlandse transferbrand bij AS Roma'

'Nederlandse transferbrand bij AS Roma'
09 Oktober 2017 09:44
© ProShots

Volgens het medium Calciomercato woedt er een heuse Nederlandse transferbrand bij de Serie A-topclub AS Roma. Middenvelder Kevin Strootman was in de zomer naar verluidt rond met Juventus, maar de Romeinen lieten hem niet gaan, en dit viel niet heel erg goed bij de middenvelder.

Naar verluidt zag de Oranje-international, die momenteel geblesseerd is en dus is thuisgelaten door bondscoach Dick Advocaat, zichzelf al wel spelen in het shirt van Juventus. Dat ging echter niet door omdat Roma de aanbieding van De Oude Dame, ongeveer 30 miljoen euro, niet goed genoeg achtte. Daarom kon de Nederlander dus een streep zetten door zijn 'droomtransfer'.

Volgens de bovengenoemde bron weet Juve echter van geen wijken. Er gaan binnen de club nog altijd stemmen op om Strootman aan de selectie toe te voegen, in de aankomende winter of de zomer daarop. Door de opstelling van Roma is men de markt echter af gaan speuren naar alternatieven: technisch directeur Beppe Marotta zou ook wel wat zien in controleur Emre Can van Liverpool.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.